کاشت ریش و سبیل: چگونگی کاشت موی صورت برای پرپشت کردن خط ریش مردان

ریشریش، سبیل، خط ریش و ریش بلند گزینه‌هایی هستند که مردان می‌توانند برای مدل ریش و سبیل خود انتخاب کنند. به دلیل برخی عوامل ژنتیکی یا عمل‌های جراحی انجام شده در گذشته ممکن است موهای صورت مردان کم‌پشت و نازک شود. در گذشته راهی برای اصلاح این مشکلات وجود نداشت اما با پیشرفت‌های صورت گرفته در تکنولوژی کاشت مو، پزشکان می‌توانند شکل طبیعی، ضخامت و حجم از دست رفته را به موهای صورت بازگردانده تا شما بتوانید مدل مورد نظر را برای موهای صورت خود انتخاب کنید. عمل کاشت ریش و سبیل روشی برای بازگرداندن موهای صورت است که در آن جراح موهایی را در قسمت‌هایی از صورت که موهای خود را از دست داده است می‌کارد.کاشت موی صورت همچنین به هر گونه عملی که باعث رشد ریش و سبیل جدید شود یا موهای ریش و سبیل موجود در صورت را بهبود دهد اتلاق می‌شود.

همانند عمل کاشت مو، پیوند ریش نیز دائمی‌ترین روش درمانی برای اضافه کردن موهای صورت می‌باشد. در این روش فولیکول‌های مو از ناحیه‌ای از پوست سر که احتمالاً موهای آن دچار ریزش نخواهند شد برداشته شده و به صورت پیوند زده می‌شود که این به معنی عدم ریزش احتمالی ریش با افزایش سن و همچنین ادامه‌ی رشد آن می‌باشد. البته این احتمال وجود دارد که ریش باقی مانده‌ی شما با افزایش سن دچار تغییراتی شود. این موضوع همیشه توسط پزشکان در نظر گرفته شده و در مورد آن در جلسات مشاوره بحث می‌شود.

کاشت ریش میتواند در مردان با کم پشتی و کم حجمی ریش انجام شود. اما قبل از هر گونه تصمیم‌گیری، باید از پزشک مشاوره بگیرید تا متوجه شوید که آیا مورد مناسبی برای این روش هستید یا خیر. متخصصین ما در کلینیک زیبایی رازی وضعیت و هدف شما را مورد بررسی قرار می‌دهند و روش و مراقبت‌های بعد از عمل را به شما توضیح خواهند داد. کاشت ریش راه خوبی برای باز گرداندن اعتماد به نفس و جذابیت به چهره آقایان میباشد. برای آشنایی بیشتر و یا جهت رزرو نوبت از متخصصین ما در کلینیک می‌توانید با شماره‌های02188334029 – 02188333259 تماس حاصل فرمایید.

علل ریزش موهای ریش و سبیل


علل

پایین بودن سطح تستسترون

ممکن است موهای صورت در مردانی که به دلیل ابتلا به برخی بیماری‌ها که به آنها هیپوگنادیسم یا نارسایی بیضه گفته می‌شود سطح ترشح تستسترون در آنها پایین است رشد نکنند.

طاسی موضعی

طاسی موضعی قسمتی از یک اختلال بزرگ‌تر به نام طاسی سکه‌ای است. این عارضه زمانی اتفاق می‌افتد که سیستم خودایمنی بدن به اشتباه به فولیکول‌های مو در زیر سطح پوست حمله کرده و باعث ریزش موهای آن قسمت به شکل دایره‌ای می‌شود. در حالی که کچلی موضعی به ریش محدود می‌شود اما طاسی سکه‌ای ممکن است در هر قسمتی از بدن دیده شود.

تریکوتیلومانیا

تریکوتیلومانیا یک بیماری است که به دلیل ابتلا به آن، فرد موهای خود را بدون اختیار و بدون کنترل می‌کند. فرد مبتلا به این بیماری ممکن است موهای ریش، سر، ابرو، مژه، قفسه سینه، ناحیه تناسبی یا هر قسمت دیگری از بدن خود را بکند.

لوپوس

ریزش موهای صورت ممکن است از اولین علائم ابتلا به لوپوس باشد. این فرایند معمولاً با شروع گسترش التهابات پوستی ناشی از بیماری لوپوس شروع شده که مرکز صورت یا سر را درگیر می‌کند. این بیماری در ترکیب با اختلالات دیگر باعث نازک شدن مو یا ریزش توده‌ای مو می‌شود. علاوه بر ریش، ریزش موی ناشی از ابتلا به لوپوس ممکن است بر موها، ابروها یا موهای بدن نیز تأثیر بگذارد.

درمان سرطان

ریزش مو یکی از عوارض شناخته شده اقدامات درمانی برای مداوای سرطان مانند پرتودرمانی و شیمی‌درمانی است. ریزش مو به دلیل مصرف داروهای ضد سرطان به موی سر محدود نمی‌شود. بیماران با هر جنسیتی که تحت مداوای سرطان قرار می‌گیرند ممکن است دچار ریزش مو شوند که این ریزش ممکن است در سبیل مردان هم مشاهده شود.

مزایای کاشت ریش و سبیل


مزایای کاشت ریش و سبیل در ادامه آورده شده است:

  • کاشت ریش و سبیل یک روش برای درمان دائمی ریزش موهای ریش و سبیل است.
  • موهای کاشته شده بدون بروز هر گونه مشکلی قابل اصلاح کردن هستند.
  • کاشت ریش و سبیل، ظاهری طبیعی به صورت می‌دهد.
  • موهای ریش و سبیل ضخیم‌تر و پرپشت‌تر می‌شود.

چه کسی متقاضی خوبی برای انجام این عمل می‌باشد؟


متقاضی

به گفته‌ی akclinics متقاضیان انجام این عمل معمولاً با ریش بسیار کم پشت به کلینیک مراجعه کرده و انتظار دارند با یک ریش پرپشت و ضخیم از کلینیک خارج شوند. در برخی از موارد انجام چنین عملی به سادگی نیست که شما فکر می‌کنید. عمل کاشت ریش برای افرادی که ریش آن‌ها به صورت وصله وصله رشد کرده است مناسب است. در برخی از افراد مناطقی بر روی صورت وجود دارند که مو در آن‌ها رشد نکرده و این نقاط دائماً طاس می‌مانند. با استفاده از این روش درمانی می‌توان برای پر کردن این نواحی اقدام کرد. این روش همچنین برای افرادی که بر روی صورت خود زخم داشته و ریش آن‌ها در این ناحیه رشد نمی‌کند مناسب خواهد بود.

مردانی با ریش کم پشت و پراکنده منبع کافی برای مو ندارند. موی صورت ساقه‌ی ضخیم‌تری داشته و پس از پیوند حجم بیشتری را پر می‌کند. با این حال تعداد فولیکول‌های مو در هر واحد فولیکولی معمولاً محدود است. برای مثال واحدهای فولیکولی موی سر معمولاً بیشتر از 2 مو در هر واحد دارند ولی این تعداد در واحدهای فولیکولی ریش کمتر از 2 و در اکثر موارد نزدیک به 1 خواهد بود. واحدهای فولیکولی موی صورت معمولاً یک مو و در برخی از موارد 2 مو دارند.

ضخامت ریش نسبت به موی سر بیشتر بوده و می‌تواند حجم بیشتری را در ناحیه‌ی پیوند پر نماید. با این حال این موهای ضخیم گزینه‌ی خوبی برای کاشت در ناحیه‌ی شقیقه و جلوی سر نمی‌باشند. در بسیاری از موارد، موهای ریش در ناحیه‌ی تاج سر و در بین دیگر موهای سر استفاده‌ی بیشتری خواهند داشت.

نحوه انجام فرایند


نحوه

عمل کاشت ریش یک روش درمانی عالی برای افرادی است که ریش کاملی ندارند و یا در ریش آن‌ها نقاط کم پشت و طاس وجود دارد. به گفته‌ی dermax inix این یک عمل جراحی نسبتاً ساده است که در کلینیک کاشت مو انجام می‌شود و نیازی به مراجعه به بیمارستان نیست.

این روش به خودی خود تنها ظرف مدت چند ساعت انجام می‌پذیرد(بسته به مقدار مو که قرار است پیوند شود).

دو روش متداول برای انجام کاشت سبیل و ریش به کار برده می‌شود:

FUT

یکی از روشهای کاشت ریش و سبیل، روش FUT است که به روش برداشت نواری یا روش نواری نیز معروف است. در این روش یک نوار 3 تا 4 اینچی از محل اهداکننده در سر برداشته شده و به گرافت‌های کوچک که هر کدام شامل 4 تار مو است تقسیم می‌شود. این مینی گرافت‌ها در ناحیه مورد نظر در ریش کاشته می‌شود و مانند موهای دیگر رشد می‌کند. این عمل تحت بیهوشی موضعی انجام شده و کل درمان در 4 تا 8 ساعت انجام شده که مدت زمان انجام آن به تعداد گرافت های پیوندی بستگی دارد.

FUE

روش دوم کاشت سبیل و ریش به روش  FUE معروف است و همانند روش FUT موی پیوندی از سر گرفته می‌شود. مزیت این روش در این است که در محل اهداکننده اسکاری (جای زخم) ایجاد نمی‌شود. به همین دلیل و به دلیل این که هیچ کس دوست ندارد در صورت خود اسکاری داشته باشد برای کاشت ریش و سبیل فقط از روش FUE استفاده می‌شود. زمانی که از روش FUE برای کاشت ریش و سبیل استفاده می‌شود نتایج حاصله کاملاً طبیعی به نظر می‌رسد و کسی متوجه کاشته شدن ریش و سبیل در صورت نمی‌شود. پیوند سبیل علاوه بر این که موهای از دست رفته را به صورت بازمی‌گرداند بلکه به بیمار در بازیابی اعتماد به نفسش نیز کمک می‌کند.

خارش پس از کاشت مو، چگونه با آن کنار بیاییم


دوره‌ی بهبودی این عمل ممکن است به یک ماه یا بیشتر زمان نیاز داشته باشد. در طول بخشی از این زمان شما ممکن است بر روی صورت خود تا حدی احساس ناراحتی کنید که مهم‌ترین این ناراحتی‌ها احساس خارش در زیر ریش است.

ریش خود را نخارانید

ریش خود را نخارانید

پس از انجام عمل، منطقه‌ای که درمان شده است، ممکن است تورم و پوسته پوسته شدن نشان دهد. این واکنش‌ها کاملاً طبیعی هستند و تفاوتی با واکنش پوست به بریدگی یا خراش ندارند. در واقع، این نشانگر این است که منطقه در حال ترمیم خود است و بهترین راه برای کمک به این فرایند، اجازه دادن به پوست برای بهبود است.

باید توجه داشت که خطر عفونت نیز وجود دارد. خارش زدن یا خراشیدن منطقه درمان شده، این خطر را افزایش می‌دهد. هرگز نباید قبل از ترمیم کامل پوست زیر زخم‌های ایجاد شده را خارش بزنید.

در صورتی که ریش خود را خارانده و متوجه خونریزی، تورم شدید یا التهاب شدید شوید، باید به اولین فرصت با جراح خود تماس بگیرید، زیرا ممکن است به شما آنتی‌بیوتیک تجویز شود تا از بروز عفونت جلوگیری شود. اگر نتوانید خارش را تحمل کنید، با جراح تماس بگیرید. آنها ممکن است دارویی را به شما تجویز کنند که به شما کمک کند.

از شامپوهای دارویی استفاده کنید

شامپو

اکثر کلینیک‌های ریزش مو یک بسته‌ی مراقبت پس از عمل به شما می‌دهند که شامل یک شامپوی دارویی ملایم یا یک لوسیون بوده که برای تسریع بهبودی منطقه طراحی شده‌اند. همچنین محتمل است که جراح به شما بگوید به مدت 24 ساعت ریش خود را شامپو نزنید. زمانی که توانستید از شامپو استفاده کنید، شامپوی دارویی می‌تواند به شما کمک کند.

شستن صورت:

ممکن است به شما دستورالعمل داده شود که به مدت 24 ساعت صورت خود را نشویید. البته شما در روز بعد می‌توانید به سادگی سر و صورت خود را شستشو دهید. شستن صورت باید طبق مراحل زیر انجام شود:

  • مرحله اول: لوسیون زیادی را بر روی منطقه‌ی کاشت مو بمالید و آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه رها کنید. این کار به شل شدن پوسته‌های زخم در اطراف پیوندهای زده شده منجر می‌شود.
  • مرحله دوم: از شامپوی تجویز شده علاوه بر شستشوی ریش برای شستشوی موهای سر خود نیز استفاده کنید. مقدار کمی شامپو را بر روی دست‌های خود ریخته و با دقت آن را بر روی منطقه‌ی کاشت ریش بمالید.
  • مرحله سوم: به آرامی پوست منطقه‌ی پیوند مو را با نوک انگشتان خود ماساژ دهید. انگشت را روی پوست نکشید. اجازه دهید پوسته‌ی زخم‌ها به طور طبیعی کنده شوند. پس از شستشو ریش خود را با ضربه زدن ملایم حوله کاغذی خشک کنید.

این روند را روزانه به مدت 10 تا 14 روز تکرار کنید تا پوسته‌ی زخم‌ها کنده شوند. در برابر خواست شدید خود برای خاراندن و کندن زخم‌ها نیز مقاومت کنید.

ریش خود را نتراشید

ریش خود را نتراشید

ممکن است وسوسه شوید تا برای رهایی سریع از خارش ریش خود آن را بتراشید. این کار نه تنها بدترین کار ممکن است (چراکه خطر بریدگی در منطقه و یا عفونت را افزایش می‌دهد) بلکه کمکی نیز به شما نخواهد کرد. این ریش شما نیست که باعث احساس خارش شده است بلکه پوسته پوسته شدن و التهاب پوست ناشی از انجام عمل جراحی این مشکل را ایجاد کرده است. شما حداقل به مدت یک ماه پس از انجام عمل جراحی نباید ریش خود را بتراشید.

احساس خارش از بین خواهد رفت

احساس خارش

تقریباً همه‌ی مردانی که عمل کاشت ریش را انجام می‌دهند پس از انجام عمل جراحی تا حدی احساس خارش خواهند داشت. خبر خوب این که این مشکل به ندرت بیش از یک هفته باقی می‌ماند. خارش بسیار شدید یا دردناک در بین افراد بسیار نادر خواهد بود. یک هفته احساس خارش و ناراحتی با سال‌ها لذت بردن از ریش پر و شاداب که همیشه مطلوب شما بوده است همراه خواهد بود.

سؤالات متداول

من به کاشت ریش و سبیل علاقه مند هستم ولی نگران جای زخم‌های پس از انجام این عمل هستم

نیازی به نگرانی در این باره نیست. با انجام پیوند فولیکول‌های مو، این موها بر روی گونه، چانه و شقیقه بدون وجود برآمدگی محسوس رشد خواهند کرد. این موها قابلیت کوتاه شدن و حتی تراشیدن را دارند. تنها جای زخم باقی مانده در اثر این عمل، زخم محل برداشت موها در پشت سر می‌باشد که این جای زخم نیز یک خط نازک و نامحسوس بوده که حتی در صورت تراشیدن موها با ماشین شماره 2 نیز قابل مشاهده نخواهد بود.

موها پس از انجام پیوند می‌ریزند و پس از آن رشد عادی آن‌ها آغاز می‌شود. آیا این صحیح بوده و روند بهبودی پس از پیوند مو به صورت چگونه است؟

پس از انجام عمل کاشت ریش باید انتظار تشکیل پوسته‌هایی را در محل انجام هر پیوند داشته باشید که تا حدود 1 هفته باقی می‌مانند. زمانی که این پوسته‌ها از بین رفتند به مدت 1 تا 2 هفته موهای ریزی در محل دیده خواهند شد. تا حدود هفته‌ی سوم تقریباً 70 درصد از موهای پیوند شده می‌ریزند و منطقه‌ی کاشت ریش عملاً غیر قابل شناسایی می‌شود. 30 درصد از موهای پیوند زده شده باقی مانده و به رشد خود ادامه می‌دهند. رشد دوباره‌ی موهای ریخته شده به حدود 1 تا 3 ماه زمان نیاز دارد.

روند بهبودی برای آقایانی که عمل پیوند ریش را انجام می‌دهند چگونه است؟ و آیا موهای کاشته شده قبل از رشد می‌ریزند؟

روند بهبودی عمل کاشت ریش نیز همانند عمل کاشت موی عادی است. پوسته‌های ریزی بر روی پیوندهای انجام شده تشکیل می‌شوند که حدود یک هفته بعد از بین خواهند رفت. 1 تا 2 هفته پس از این، موهای ریزی بدون وجود این پوسته‌ها دیده می‌شوند. تا هفته‌ی سوم حدود 70 درصد از موهای پیوند زده شده می‌ریزند و 30 درصد از آن‌ها باقی مانده و به رشد خود ادامه می‌دهند. در این مرحله، مناطقی که در آن‌ها مو کاشته شده است تقریباً غیر قابل تشخیص هستند تا 1 الی 3 ماه بعد که موها دوباره شروع به رشد می‌کنند.

هزینه کاشت موی صورت چقدر است؟

هزینه کاشت ریش و سبیل به تعداد گرافت‌ها و روش به کار برده شده برای انجام عمل جراحی بستگی دارد. ما در جلسه مشاوره می‌توانیم تخمین دقیق‌تری نسبت به هزینه‌های این درمان به شما ارائه دهیم.

کپی فقط با ذکر لینک و منبع بلامانع است.

مقالات مرتبط
Call Now Buttonمشاوره رایگان شبانه روزی