عمل جراحی ترمیمی، ثانویه یا مجدد بینی عمل شده

r1

جراحی بینی ترمیمی یک فرآیند اصلاحی برای بیمارانی است که از نتایج اولین عمل بینی (رینوپلاستی) خود ناراضی هستند. متاسفانه ما بسیاری از نوجوانان، زنان و مردانی را ملاقات می‌کنیم که احساس می‌کنند که بعد از انجام اولین عمل بینی حتی ظاهر بینی‌شان بدتر شده است. ممکن است بیماران با مشکلات زیبایی مانند قوزدار شدن پل بینی یا گرد و گوشتالو شدن نوک بینی مواجه شوند. همچنین، ممکن است مشکلات جدیدی مانند پهن و گشاد شدن سوراخ بینی یا عدم تناسب اندازه بینی با سایر اجزای صورت نیز به وجود آید. علاوه بر این، در برخی افراد ممکن است در عملکرد بینی مشکلاتی مانند انسداد مسیر تنفسی بینی رخ دهد. اغلب عمل رینوپلاستی نتایج بسیار موفقی را به افراد ارائه می‌دهد، اما بیش از 15 درصد از بیماران پس از عمل بینی به تصحیحاتی نیاز دارند.

عمل جراحی ترمیمی بینی یک فرآیند جراحی است که جهت اصلاح عملکرد و شکل بینی‌هایی طراحی‌شده که قبلا تحت عمل جراحی قرار گرفته است. بسیاری از افراد درنتیجه انجام عمل جراحی بینی پیشین، با مشکلات تنفسی در بینی خود مواجه شده‌اند و یا از ظاهر بینی خود ناراضی هستند. در حقیقت، بسیاری از بیماران موارد متعددی عمل جراحی ناموفق بر روی بینی خود داشته‌اند و تعداد این عمل‌ها حتی به شش یا هفت مورد نیز می‌رسد. به خاطر اینکه جراحی بینی یکی از دشوارترین انواع جراحی پلاستیک است، نیاز زیادی به انجام عمل جراحی ثانویه احساس می‌شود. پس از عمل جراحی بینی (رینوپلاستی) یک سال طول می‌کشد تا بینی ترمیم شد؛ بنابراین متخصصین کلینیک زیبایی رازی در طی جلسه مشاوره به شما توصیه می‌کنند قبل از اقدام به عمل ترمیمی بینی، پس از انجام اولین عمل بینی یک سال صبر کنید. بسیار مهم است که کبودی و بافت زخم کاملا رفع شود. گاهی وقتی پس از عمل جراحی، بینی چاق و تپل شده این مشکل خودبه‌خود برطرف می‌شود چون درواقع ممکن است یک سال یا بیشتر طول بکشد تا ورم نوک بینی رفع شود.  اگر در خصوص جراحی ترمیمی بینی نیاز به مشاوره دارید می‌توانید با شماره‌های 02188334029 – 02188333259 تماس حاصل نمایید.

[dopts id=”69″]

عمل ترمیمی بینی چیست؟


انجام عمل بینی برای دومین بار بر روی یک فرد، عمل ترمیمی یا عمل مجدد بینی نامیده می‌شود. عمل دوباره بینی توسط بیمارانی تقاضا می‌شود که در گذشته عمل جراحی بینی (رینوپلاستی) را انجام داده‌اند اما می‌خواهند ظاهر بینی‌شان بهتر شود. این روش در میان افرادی متداول است که پس از انجام جراحی پیشین بینی از عملکرد یا شکل ظاهری بینی خود ناراضی هستند. عمل ترمیمی یا ثانیه طراحی شده است تا عملکرد و ظاهر بینی فرد را بهبود ببخشد. پزشک به بیماران توصیه می‌کند که پس از عمل رینوپلاستی یک سال صبر کنند تا بینی به‌طور کامل التیام یابد و سپس به انجام عمل مجدد بینی اقدام نمایند.

متقاضی مناسب عمل جراحی ترمیمی بینی


عمل جراحی ترمیمی بینی به‌خوبی می‌تواند نتایج نامطلوب عمل پیشین بینی را اصلاح کند بااین‌حال همه‌ی افراد متقاضی ایده آلی برای انجام این عمل جراحی نیستند. برای موفقیت‌آمیز بودن عمل مجدد بینی، بیمار باید از وضعیت سلامتی خوبی برخوردار باشد، غیر سیگاری باشد و انتظارات واقع‌بینانه از این روش داشته باشد. بسیار حائز اهمیت است که قبل از اقدام به عمل مجدد بینی، حداقل 12 تا 18 ماه پس از عمل بینی پیشین صبر کنید. این کار باعث می‌گردد که نتایج عمل جراحی بینی اول به‌طور کامل مشخص شود چراکه ممکن است بیش از یک سال طول بکشد تا ورم بینی و بافت زخم کاملا رفع شود.

مزایای جراحی مجدد بینی


sr

عمل ترمیمی بینی برای بیمارانی که آن را انجام می‌دهند مزایای خاصی دارد. بیمارانی که پس از انجام عمل بینی خود در گذشته دچار مشکلات تنفسی شده‌اند و یا از ظاهر بینی خود ناراضی هستند ممکن است به علت مزیت‌های جراحی ثانویه بینی، تمایل داشته باشند که این روش درمانی را مدنظر قرار دهند. این مزایا عبارتند از:

  • بهبود عملکرد بینی _ بهبود تنفس
  • تغییر شکل بینی _ بهبود ظاهر بینی از نظر زیبایی

مشاوره


قبل از انجام عمل ترمیمی بینی، پزشک با بیمار جلسه مشاوره خواهد داشت تا در طی آن جلسه، علت انجام عمل ترمیمی بینی که می‌تواند شامل بهبود عملکرد آن، زیبایی و یا هر دو باشد تعیین می‌گردد. پس‌ازاینکه بیمار تائید کرد که قصد انجام عمل ترمیمی را دارد و چیزهایی که باید تغییر یا بهبود پیدا کند مشخص شد، پزشک درباره برنامه درمانی عمل ترمیمی گفتگو خواهد کرد. پزشک به‌وسیله دستگاه کامپیوتری تصویربرداری سه‌بعدی می‌تواند به بیمار نشان دهد که شکل بینی پس از عمل ثانویه بینی چگونه خواهد بود.

آمادگی قبل از عمل جراحی مجدد بینی


قبل از انجام عمل ثانویه بینی بیمار باید از مصرف آسپرین، ایبوپروفن و دیگر داروهای ضدالتهاب پرهیز کند تا مانع از بروز خونریزی شدید شد. باز به همین علت بهتر است که چند روز قبل از انجام جراحی از ویتامین‌های خوراکی و گیاهان دارویی استفاده نکنید. علاوه بر این بیماران قبل از جراحی باید از سیگار کشیدن و مصرف مشروبات الکل پرهیز نمایند.

عمل ترمیمی یا ثانویه بینی چگونه انجام می‌شود؟


قبل از شروع فرایند جراحی، بیمار با بیهوشی عمومی در دسترس قرار می‌گیرد تا از احساس ناراحتی در اثر ایجاد برش جلوگیری شود. در ترمیم بینی، بسته به نیاز بیمار، می‌توان از روش باز یا بسته استفاده کرد. در روش باز، یک برش بسیار کوچک در زیر بینی در قسمت میان دو سوراخ بینی ایجاد می‌شود. اما در روش بسته، تمام برش‌ها در داخل بینی قرار می‌گیرند. در برخی موارد، زمانی که به دلیل عمل جراحی قبلی، اندازه غضروف بینی بیش از حد کوچک شده باشد، پزشک ممکن است نیاز به استفاده از غضروف داشته باشد تا بینی بیمار را تصحیح کند. برای افزودن غضروف به بینی، فرایند پیوند غضروف انجام می‌شود. در این فرایند، غضروف از منطقه‌ای از بدن بیمار مانند دنده، گوش یا شقیقه برداشت می‌شود. سپس پزشک غضروف و استخوان را شکل داده و در محل جدید قرار می‌دهد تا ظاهر بینی بهبود یابد. همچنین، در صورت وجود مشکل تنفسی در بیمار، سوراخ بینی نیز گشاد می‌شود.

دوره بهبودی عمل مجدد بینی


r8

وقتی فرایند عمل مجدد بینی مستلزم دستکاری استخوان بینی توسط پزشک باشد و یا نیاز به پیوند غضروف باشد بر روی بینی بیشتر افراد آتل پلاستیکی گذاشته می‌شود. پس از فرایند درمان، بیماران به مدت چند روز ناراحتی خفیفی را تجربه می‌کنند. تقریباً 2 هفته یا بیشتر طول می‌کشد تا کبودی ایجادشده در نزدیکی بینی، دهان و چشم به‌طور کامل رفع شود و بیماران تا 6 هفته پس از جراحی باید از انجام فعالیت‌های دشوار پرهیز کنند. پس از یک ماه بعد از عمل بینی بیماران به حدی ترمیم پیدا می‌کند که اصلاً مشخص نیست فرد تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

خطرات انجام جراحی ترمیمی بینی


عمل ترمیمی بینی یکی از دشوارترین عمل‌های جراحی پلاستیک است که انجام می‌شود. چون این روش روشی تهاجمی است به‌ندرت خطر بروز عوارض جدی وجد دارد. این عوارض عبارتند از: خونریزی بیش‌ازحد، بروز اختلال در حس بویایی، تغییر مجرای تنفس، برجای ماندن اثر زخم و عدم تقارن بینی

آیا پس از عمل جراحی مجدد بینی اثر زخم برجای می‌ماند؟


افرادی که تحت جراحی ثانویه بسته قرار می‌گیرند جای زخم واضحی را مشاهده نخواهند کرد چون برش‌ها درون بینی ایجاد می‌شوند. با انجام عمل جراحی ثانویه بینی به روش باز، بیمار جای زخم بسیار جزئی را در زیر بینی خود مشاهده می‌کند.

هزینه انجام عمل ترمیمی بینی چقدر است؟


هزینه عمل شامل دستمزد جراح، هزینه مربوط به مرکز جراحی، دستمزد متخصص بیهوشی هزینه ملاقات بعدی پزشک می‌باشد. همچنین هزینه بسته به آناتومی و ساختار بینی هر فرد، تکنیک به کار گرفته‌شده و میزان اصلاح موردنیاز متغیر خواهد بود. در طی جلسه مشاوره پزشک هزینه دقیق انجام جراحی ترمیمی بینی را تعیین می‌نماید.

 

مقالات مرتبط
مشاوره رایگان شبانه روزی