چاق شدن ساق پا با جراحی پروتز و تزریق

چاق سازی ساق پا روشی درمانی است که بر روی آقایان و خانم‌ها انجام می‌شود تا ناحیه‌ی تحتانی پا به شکلی زیبا حالت پر و حجیمی پیدا کند. جراح انجام این عمل جراحی را به بیمارانی توصیه می‌کند که آرزوی داشتن ساق پای خوش‌فرم ‌تر را دارند. در مردان، چاق سازی ساق پا معمولاً برای افزایش حجم عضله است. زنان اغلب تحت چاق سازی ساق پا قرار می‌گیرند تا ظاهری متناسبی پیدا کنند. پس از چاق سازی ساق پا، ظاهر ناحیه‌ی ساق پا بزرگتر و برجسته‌تر می‌شود. ایمپلنت (کاشت پروتز) نیز می‌تواند به اصلاح عدم توازن عضلانی که براثر ابتلا به بیماری‌های جسمی یا مادرزادی یا رشد نامتناسب عضلات ساق پا ایجادشده‌اند کمک کند. جهت چاق سازی ساق پا، گزینه‌ی غیر جراحی تزریق چربی نیز در دسترس است تا این اطمینان به شما داده شود که روش درمانی مناسبی برای شما وجود دارد که می‌توانید آن را انجام دهید.

اگر مایل به بهبود ظاهر پاهایتان هستید تا عضلات ساق پایتان ظاهری متعادل‌تر و به لحاظ زیبایی رضایت‌بخش‌تر بیایند، عمل جراحی چاق سازی ساق پا، برای شما مناسب است. هدف از افزایش حجم عضلات ساق پا یا چاق سازی ساق پا بازگرداندن چاقی به نسبت طبیعی به پاهایتان است تا قادر به پوشیدن لباس موردپسند خود شوید و پاهایتان را با اعتمادبه‌نفس به معرض نمایش بگذارید. متخصصین کلینیک زیبایی رازی، در طول مشاوره، راجع به روش‌های مختلف صحبت می‌کنند و مشخص می‌کنند که کدام روش مناسب برای شما مناسب است. این روش‌ها عبارتند از: ایمپلنت (پروتز) و تزریق چربی. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید با شماره 0218833402902188333259 تماس حاصل نمایید. همکاران ما در کلینیک رازی آماده ارائه مشاوره یا رزرو نوبت هستند.

مزایا


این نوع عمل جراحی اغلب به‌عنوان یک روش زیبایی اختیاری طبقه‌بندی می‌شود مگر اینکه بنا به ضروریات خاص پزشکی انجام شود. متخصصین باتجربه می‌توانند راجع به مواد و روش‌های مورداستفاده بیشتر توضیح دهند تا بدون هیچ خطری ظاهر ناحیه تحتانی پا را برای همه‌ی بیماران با اهدافی مختلفی که از درمان دارند اصلاح کنند. مزیت اصلی افزایش حجم عضلات ساق پا این است که پاها در پایان کار ظاهری طبیعی‌تر پیدا می‌کنند. برخی از افراد که دچار امراض مادام‌العمری چون اسپینا بیفیدا (ستون فقرات شکافدار) هستند یا کسانی که بخش تحتانی پایشان به‌ طور طبیعی بدشکل است، می‌تواند از چاق سازی ساق پا سود ببرند. مزیت دیگر این روش درمانی این است که چون ساق پاها به انجام انواع مختلفی از حرکات کمک می‌کنند، قابلیت حرکتی پایه و ورزشی را می‌توان با ایمپلنت ساق پا افزایش داد. بااین‌ حال، برای بیشتر بیماران، هدف اصلی داشتن یک جفت ساق پای پر (برجسته یا حجیم) و متقارن است.

اقدامات ضروری پیش از عمل جراحی


  1. اگر بیش از 45 سال دارید یا دچار بیماری قلبی هستید، ما پیش از جراحی از شما می‌خواهیم آزمایش نوار قلب (EKG (را انجام دهید که این کار یا توسط متخصص بیماری‌های داخلی یا متخصص قلب و عروق و یا در مرکز ما انجام می‌شود. بیماری قلبی و تمام بیماری‌های پزشکی دیگر اول باید توسط متخصص بیماری‌های داخلی یا پزشک متخصص بررسی و کنترل شوند.
  2. تستهای آزمایشگاهی خون و ادرار معمولاً ده روز قبل از عمل جراحی از شما گرفته می‌شود.
  1. اگر دچار هر نوع بیماری خاص پزشکی، آلرژی یا معلولیت جسمی هستید، لطفاً این موضوع را به پرسنل ما در جلسه‌ی ملاقات پیش از جراحی اطلاع دهید.
  2. لطفاً ده روز قبل از جراحی از مصرف هر نوع آسپیرین، ناپروکسن، ادویل، موترین و یا سایر داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی خودداری کنید. این داروها می‌توانند احتمال بروز خونریزی و کبودی را افزایش دهند.
  1. در نیمه‌شب قبل از روز عمل جراحی هیچ‌چیزی نخورید و نیاشامید. این به این معنی است که در صبح روز جراحی‌تان نه قهوه و نه صبحانه بخورید. تمام داروهای خود را باید با مقدار کمی آب بخورید.
  2. لطفاً در روز عمل جراحی لباس راحت و گشاد بپوشید. پوشیدن روپوش جلوباز و شلوار راحتی گشاد می‌تواند مفید باشد. همچنین، با خود یک جفت کفش پاشنه‌دار راحت بیاورید

روش‌های مختلف چاق سازی ساق پا


تزریق چربی

 در روش تزریق چربی (لینک به تزریق چربی)، ما برای چاق کردن ساق پای شما، از چربی بدن خودتان از ناحیه‌های اهداکننده مثل شکم یا ران‌ها استفاده می‌کنیم. سپس این چربی پالایش‌شده (از خون و روغن) را به‌آرامی به عضلات ساق پایتان تزریق می‌کنیم. به‌عنوان یک مزیت بیشتر، شما می‌توانید به شکل بسیار خوش‌فرمی در ناحیه‌ی اهداکننده مثل شکم، ران‌ها یا پهلوها دست‌یابید. باوجود ناچیز بودن خطرات ناشی از تزریق چربی، بدن معمولاً بخشی از چربی تزریق‌شده را جذب می‌کند و برای رسیدن به نتیجه‌ی مدنظر شما ممکن است به روش‌های درمانی مختلفی نیاز باشد.

پس از عمل جراحی، باید انتظار بروز احساس درد و سفتی در عضلات ساق پا را داشته باشید، باوجودآن، بیشتر بیماران پس از 7-3روز به فعالیت‌های عادی روزانه خود بازمی‌گردند. بااین‌حال، ما به بیماران توصیه می‌کنیم که قبل ازسرگیری هر ورزش شدیدی شش روز صبر کنند. در آن هنگام شما می‌توانید از مشخص شدن و بهبود ظاهر بخش تحتانی بدنتان کاملاً لذت ببرید.

 ایمپلنت

چاق سازی ساق پا یک روش جراحی است که در آن از ایمپلنت‌های سیلیکونی نرم و جامد برای افزایش اندازه و شکل ساق پا استفاده می‌شود. مردان و زنانی که از شکل و اندازه‌ی ساق پای خود ناراضی هستند، ممکن است علاقه‌مند به انجام عمل ایمپلنت یا پروتز عضلات ساق پا باشند که هم افزایش زیبایی و هم ضرورت ترمیمی را دربرمی گیرد.

قبل از عمل جراحی، ممکن است جراحتان ایمپلنت‌های ساق پا را که در اندازه‌های مختلف هستند در جورابتان بگذارد تا اندازه‌ی مناسب ایمپلنت شما را شبیه‌سازی کند.

ممکن است شما تحت بیهوشی موضعی یا عمومی قرار بگیرید، جراحتان شکافی کوچک در ساق پایتان ایجاد نموده و برای ایمپلنت جایی ایجاد می‌کند. پس از جایگذاری ایمپلنت، شکاف با بخیه بسته ‌شده و با گاز پانسمان و نوار پوشانده می‌شود که به مدت یک هفته روی محل زخم می‌ماند

مراقبت‌های پس از جراحی

شما پس از عمل جراحی، بلافاصله قادر به راه رفتن نخواهید بود، نیاز به استراحت خواهید داشت و پاهایتان را باید حدود 12 ساعت بالا نگه‌دارید. باید سه هفته برای ازسرگیری کارهای عادی روزمره خود و هشت هفته برای ازسرگیری ورزش صبر کنید. پانسمان زخم پس از یک هفته برداشته خواهد شد و ممکن است برای تسهیل روند مناسب درمان به مدت چهار تا پنج هفته نیاز به پوشیدن گن‌های فشرده‌ساز داشته باشید.

عوارض احتمالی ممکن است شامل آسیب دیدن پوست، هماتوم (تومور خونی) سروما(تجمع مایع شفاف و آبگونه)، بروز تغییرات در احساس، باقی ماندن جای زخم، قابل‌مشاهده بودن ایمپلنت و سفت شدن بافت زخم گاهی شود.

معایب


در این روش معمولاً دوره‌ی نقاهت وجود دارد و ممکن است عوارض مختلفی را در بر داشته باشد، به‌خصوص اگر تداخلات پزشکی یا دارویی رخ دهد. روش‌های درمانی ایمپلنت ساق پا باید با برنامه‌ای زمان‌بندی‌شده اجرا شوند و زمانی برخی از فرآیندهای قبل از درمان زمانی مفید واقع می‌شوند که بیمار یکی از این جراحی‌ها را انتخاب کند. پیش از اینکه تحت درمان روش چاق سازی ساق پا قرار بگیرید با پزشک واجد شرایطی راجع به این فرآیند صحبت کنید و از او بپرسید که آیا کاندیدای مناسبی برای این روش درمانی هستید یا خیر؟

کی می‌توانم کار و ورزش را از سر بگیرم؟


بیشتر بیماران، هفت روز پس از چاق سازی ساق پا می‌توانند فعالیت‌های نسبتاً عادی را از سر بگیرند؛ و پس از یک هفته به کار خود بازمی‌گردند.

شما می‌توانید تمرینات ورزشی مربوط به قسمت بالاتنه‌ی بدن را در آن چارچوب زمانی از سر بگیرید. بااین‌حال، باید فعالیت را تنها زمانی انجام دهید که برای شما راحت باشد. به مدت سه هفته، باید از چمباتمه زدن، خم شدن و آهسته دویدن خودداری کنید زیرا عضلاتتان دچار کوفتگی و کبودی خواهند شد. تقریباً بعد از شش هفته از زمان جراحی یا در زمان اعلام‌شده توسط جراح زیبایی‌تان می‌توانید تمرینات مخصوص ساق پا را انجام دهید.

هزینه


 هزینه‌ی چاق سازی ساق پا به عوامل مختلفی بستگی دارد. هزینه‌ی کل شامل دستمزدی که جراح مطالبه می‌کند، هزینه‌ی لوازم جراحی، بیهوشی، تست‌های آزمایشگاهی و هزینه‌های احتمالی بیمارستان سرپایی می‌شود که بستگی به محلی دارد که در آن عمل جراحی انجام می‌گیرد، متفاوت می‌باشد.

آخرین مقالات

Call Now Buttonمشاوره رایگان شبانه روزی