عمل جراحی کاشت پروتز گونه؛ مزایا،عوارض و هزینه

Untitled-8

اگر صورت شما ظاهر صاف داشته یا افزایش سن باعث کاهش اندازه و ظاهر گونه‌های شما شده است، می‌توانید از یک روش درمان زیبایی به نام عمل جراحی پروتز گونه یا برجسته‌سازی گونه برای رفع مشکل استفاده کنید. در طول این درمان، یک پروتز یا سایر ابزارهای مانند آن در زیر پوست صورت بر روی استخوان گونه قرار گرفته و حجم از بین رفته در این ناحیه از بدن را جبران می‌کند. با استفاده از پروتز، جراح زیبایی می‌تواند ساختار صورت را تغییر دهد تا به این ترتیب ظاهر جذاب‌تر و جوان‌تر برای فرد ایجاد شود.

برجسته‌سازی گونه یک روش درمان زیبایی است که بر روی بیمارانی که به دنبال ایجاد توازن در اجزای صورت خود هستند مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش از یک پروتز سیلیکونی برای اضافه کردن حجم گونه‌ها به صورت دائمی به منظور ایجاد اندازه دلخواه در این ناحیه از صورت و دستیابی به اولویت‌های بیمار استفاده می‌شود. در صورتی که گونه شما دچار نقص ساختاری شده، علائم پیری در آن نمایان شده یا صاف شده است، احتمالاً می‌توانید یک فرد مناسب برای این درمان باشید. در طول جلسه مشاوره متخصصین کلینیک تخصصی پوست و مو زیبایی رازی نحوه کاشت گونه‌ها را برای شما توضیح می‌دهد تا به این ترتیب بتوانید از میزان رضایت خود از نتایج پس از عمل جراحی پروتز گونه مطلع گردید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این روش درمانی یا رزرو نوبت می‌توانید با شماره‌های 0218833402902188333259 تماس حاصل نمایید.

پروتز گونه


ویژگی ظاهری برجسته، حجیم و به موقعیت مناسب رسیده برای افراد، یک جنبه زیبایی محسوب می‌شود؛ زیرا این شرایط به فرد کمک می‌کند تا توازن مناسبی در ناحیه صورت خود حفظ کند و ظاهری جوان و تازه داشته باشد. همه افراد از استخوان‌های قوی و بافت نرم موردنیاز در این ناحیه از صورت برخوردار نیستند، و این ممکن است باعث شود اجزای صورت فرد از تناسب خود دست بدهند و بینی یا چانه فرد به اندازه‌ای بزرگتر از واقعیت به نظر برسد. علاوه بر این، ساختار ناقص گونه می‌تواند ظاهری خسته را برای فرد ایجاد کرده و در ناحیه زیر چشم‌ها، نشانه‌های پیری را بیشتر از حد واقعی نمایش دهد.

با این حال، عمل جراحی کاشت گونه با استفاده از پروتزها می‌تواند نتایجی که ناشی از این شرایط هستند را در صورت بازسازی کند و با ایجاد ظاهری جوان و متناسب برای گونه‌ها، بهبودی قابل توجه در شرایط ظاهری صورت فرد ایجاد کند. این روش درمانی می‌تواند ظاهری متوازن‌تر را برای صورت‌هایی که مشکلات ظاهری دارند به ارمغان آورده یا ساختار فعلی گونه‌ها را بیشتر برجسته سازد.

آیا امکان استفاده از پروتز گونه برای همه افراد وجود دارد؟


همواره بیان می‌شود افراد مناسب برای استفاده از این درمان می‌بایست از سطح سلامت مناسب برخوردار بوده و انتظارات واقع‌بینانه از نتایج درمان خود داشته باشد. جراحی پروتز چانه یک انتخاب مناسب برای افرادی است که دارای افتادگی گونه یا ساختار گونه ضعیف هستند. علاوه بر این عمل پروتز گونه می‌تواند یک روش قابل استفاده برای افرادی باشد که به دنبال بهبود شرایط ظاهری طبیعی گونه خود می‌باشند. به این منظور در طول جلسه مشاوره، پزشک بطور دقیق ویژگی‌ها و اجزای صورت فرد را بررسی می‌کند تا به این ترتیب بتواند یک تخمین دقیق از نتایج درمان داشته باشد. پس از معاینه اجزای صورت، پزشک درباره پیشنهاد خود در ارتباط با اندازه و نوع پروتز گونه با فرد صحبت خواهد کرد. در این جلسه خطرات درمان که می‌توانند بر نتایج جراحی تاثیر داشته باشند نیز با بیمار مطرح خواهند شد.

جلسه مشاوره


Untitled-2

قبل از عمل جراحی پروتز گونه لازم است بیمار با پزشک معالج ملاقات کند تا به این ترتیب بتواند اهداف و نتایج مورد انتظار خود از این درمان را برای پزشک توضیح دهد. به این ترتیب پزشک و بیمار می‌توانند درباره اندازه و ظاهر مناسب برای پروتز جهت دستیابی به نتایج مورد نظر تصمیم‌گیری نمایند. به هر حال، فقط در طول عمل جراحی اندازه و ظاهر دقیق پروتز تعیین خواهد شد. به این ترتیب پروتز ابتدا در حفره گونه قرار گرفته و پزشک می‌تواند اندازه پروتز را بطور دقیق جهت دستیابی به اهداف مورد نظر مشخص نماید. در این زمان لازم است به آناتومی بافت نرم گونه و ساختار استخوانی آن توجه شود و انجام دقیق این کار فقط در طول عمل جراحی امکان‌پذیر است.

پروتز سیلیکونی در اندازه‌ها و شکل‌های مختلف وجود دارد. پروتز مالار (malar) برای افرادی مناسب است که به دنبال افزایش انحنای گونه در ناحیه صورت خود بوده و قصد دارند موقعیت استخوان گونه آنها بالاتر از موقعیت فعلی قرار گرفته و بهتر شود. پروتز گونه ترکیبی زیر مالار (submalar) یک نوع پروتز به نسبت بزرگتر است که می‌تواند ناحیه گونه و نیز وضعیت استخوان آن را بهبود بخشد.

روش درمان زیبایی پروتز گونه


کاشت پروتز گونه با استفاده از بی‌حسی موضعی و داروی آرام‌بخش بر روی بیمار انجام می‌شود. این عمل جراحی یک درمان سرپایی است که به حدود یک ساعت زمان نیاز دارد. برای وارد کردن پروتز به گونه می‌توان شکاف‌های لازم را در داخل دهان ایجاد کرد. به این ترتیب یک شکاف در بالای خط لثه ایجاد شده و به سمت استخوان گونه امتداد پیدا می‌کند. به این ترتیب می‌توان یک حفره مناسب برای وارد کردن پروتز به ناحیه گونه ایجاد کرد. هنگامی که حفره مورد نیاز ایجاد شد، پزشک پروتز را در حفره وارد می‌کند تا به این ترتیب بتواند اندازه واقعی پروتز و تناسب ظاهر آن با ساختار استخوانی و آناتومی بافت نرم را بررسی نماید. هنگامی که پروتز در محل قرار گرفت، معمولاً از نخ‌های بخیه قابل جذب برای بستن شکاف‌های ایجاد شده برای این درمان استفاده خواهد شد.

مهم است که توجه داشته باشید پروتز گونه و نیز تمام ابزارهای مورد استفاده در اتاق عمل همیشه در هنگام جراحی و ورود پروتز به ناحیه گونه استریل می‌شوند. در این زمان توصیه‌های لازم درباره اقدامات پس از عمل جراحی و نیز نیاز به مصرف داروهای آنتی‌بیوتیک به منظور پیشگیری از عفونت احتمالی به بیمار ارائه خواهد شد.

پس از پروتز گونه


[dopts id=”17″]

نتایج این درمان بلافاصله پس از تکمیل جراحی قابل مشاهده بوده و بیمار ممکن است با کمی کبودی و ورم پس از درمان مواجه شود. این شرایط کاملاً عادی بوده و با گذشت حدود پنج تا هفت روز از درمان به تدریج برطرف می‌شوند. در نهایت می‌توان انتظار داشت عوارض جراحی پروتز گونه با گذشت چند هفته بطور کامل برطرف گردند. در صورت استفاده از نخ‌های بخیه غیر قابل جذب برای این جراحی، این نخ‌ها با گذشت سه تا ده روز با توجه به شرایط خاص بیمار کشیده خواهند شد.

بهبودی پس از عمل جراحی


بهبودی برای اکثر بیماران به 5 تا 7 روز زمان نیاز دارد. پس از گذشت این مدت تقریباً کبودی ایجاد شده در نتیجه جراحی بطور کامل از بین خواهد رفت. در روز هفتم پس از جراحی، 85 تا 95 درصد ورم ایجاد شده می‌بایست برطرف شده باشد. به هر حال در برخی موارد ممکن است این علائم برای مدت دو هفته ادامه داشته باشند.

رایج‌ترین عارضه این عمل جراحی خونریزی یا عفونت است که معمولاً در اولین ساعت‌های پس از جراحی یا چند روز اول پس از آن مشاهده می‌شود. یکی از عوارض جانبی احتمالی دیگر در این شرایط می‌تواند قرارگیری نامناسب پروتز در محل باشد که با ایجاد ظاهر غیر مناسب برای گونه‌ها پس از تکمیل جراحی همراه است.

تنها راه برای خارج شدن پروتز از موقعیت مناسب از طریق وارد شدن آسیب یا ضربه به ناحیه تحت درمان است. توجه داشته باشید کاشت گونه‌ها با پروتز یک انتخاب ایده آل برای افرادی است که به دنبال افزایش حجم در ناحیه گونه و بالای آن هستند. نتایج این درمان دائمی هستند. با این وجود باید توجه داشته باشید در هر زمان دلخواه می‌توان پروتز را از ناحیه داخل گونه بدون عوارض جانبی خاص خارج کرد. به هر حال، پروتز گونه به صورتی طراحی شده که برای تمام عمر دوام و ماندگاری داشته باشد.

مزایای استفاده از پروتز برای عمل جراحی برجسته‌سازی گونه


پروتز سیلیکونی را می‌توان به سادگی از محل خارج کرد. در حقیقت اگر بیمار با تغییر در ذهنیت خود به هر دلیل مواجه شده یا تصمیم بگیرد از یک پروتز بزرگتر یا کوچک‌تر استفاده کند، پروتز گونه را به سادگی می‌توان بدون وارد شدن آسیب به بافت اطراف آن از داخل گونه خارج کرد. به این ترتیب، امکان اصلاح، تغییر شکل و اندازه پروتز سیلیکونی به سادگی وجود داشته و این درمان یک روش سفارشی برای دستیابی به نتایج خاص مورد نظر هر بیمار خواهد بود.

خطرات پروتز گونه


پس از درمان پزشک معالج به بیمار توصیه می‌کند تا زمان بهبود یافتن ناحیه تحت درمان از انجام فعالیت‌های شدید خودداری کند. علاوه بر این پس از جراحی توصیه‌های لازم درباره زمان بازگشت به فعالیت‌های عادی در اختیار بیمار قرار می‌گیرد که این زمان معمولاً یک تا دو هفته پس از جراحی است. توجه داشته باشید اکثر افراد می‌توانند با گذشت پنج تا هفت روز از جراحی به محل کار خود باز گردند. در صورتی که شکاف ایجاد شده برای این جراحی داخل دهان باشد، احتمالاً به بیمار توصیه می‌شود از یک رژیم غذایی تشکیل شده از مواد نرم یا غذاهای آبکی و رعایت بهداشت دهان در طول فرآیند بهبود استفاده نماید. در حقیقت باید توجه داشته باشید عدم رعایت بهداشت دهان می‌تواند ریسک عفونت پس از جراحی را بطور مشخص افزایش دهد.

هزینه درمان


هزینه درمان در این حالت به نوع پروتز انتخاب شده برای بیمار بستگی دارد. علاوه بر این حق‌الزحمه جراح و هزینه استفاده از تجهیزات بیمارستان نیز می‌تواند بر این هزینه تاثیر داشته باشند.

مقالات مرتبط

درمان جوش های صورت و اکنه

آکنه یک اختلال پوستی است که منجر به ایجاد لکه‌های مختلفی شامل جوش‌های سرسیاه، جوش‌های سرسفید، کورکها، برآمدگی و تورفتگی‌ها می‌شود. این اختلال به دلیل

مشاوره رایگان شبانه روزی